Om oss

gravyr

Företag med kunden i fokus

Vårt mål är att alltid sätta kunden i första rummet. Vi vet att den gången du besöker oss förmodligen kan vara den första kontakt du har med gravstenar och vi vill hjälpa dig att hitta exakt den sten du vill ha – till ett rimligt pris. Vi kan tack vare ett stort lager, ett samarbete med olika leverantörer samt egen import av stenar erbjuda låga priser. Utan att det går ut över kvaliteten på stenarna. 

En viktig del av vår verksamhet är miljötänket. Därför är grundbulten i vår verksamhet att återanvända gravstenar, det vill säga att förnya gamla, uppdatera och komplettera text samt att  säkra gravstenar. Att återanvända en gammal gravsten bidrar till en bättre miljö på många sätt, det går åt betydligt mer energi att tillverka en ny sten eller att importera en. 

Vi är ett mer personligt företag inom gravvård och vi ser alltid till våra kunders önskemål. Vi har stor erfarenhet och en bred kompetens; något som gör att vi kan hitta lösningar även för dig som önskar en gravsten av det lite mer unika slaget. 

Att vi litar på vårt eget hantverk tycker vi bevisas av att vi alltid erbjuder garanti mot sprickbildning på våra stenar. Inom Stockholm så ingår alltid frakt och leverans i priset. Ansökan med ritning till Kyrkoförvaltningen, originalarbete för inskription och dekorer samt korrektur via mail till dig som kund inkluderas även det i priset.

Vi kan tack vare vårt stora lager alltid erbjuda snabb leverans. 

Vi ser fram emot att höra från dig redan idag. Välkommen till specialisten på gravstenar i Stockholm.

Hör av dig om du vill veta mer om gravstenar