Om oss

gravyr

Vi hjälper dig genom livets svåra stunder

Välkommen till en begravningsbyrå som hjälper dig genom livets alla svåra stunder. Vi tror att varje människa förtjänar en värdig och personlig begravning. Därför arbetar vi alltid nära dig och din familj och tar hand om allt det praktiska så att du kan sörja och minnas en älskad person i lugn och ro.

Genom åren har vi även ordnat begravningar för olika kulturer och trosuppfattningar. Våra erfarna medarbetare kan ordna en ceremoni som passar era behov och önskemål. Dessutom hjälper vi till med att planera minnesstunder och tar även hand om administration för efterlevande. Vi kan även erbjuda stöd och rådgivning för att hjälpa dig och dina nära att hantera sorg och bearbeta sorgen efter en älskad person. Vårt uppdrag är att underlätta för dig för att denna svåra tid ska bli så enkel och lugn som möjligt.

Företag med kunden i fokus

Vårt mål är att alltid sätta kunden i första rummet. Vi vet att den gången du besöker oss förmodligen kan vara den första kontakt du har med gravstenar och vi vill hjälpa dig att hitta exakt den sten du vill ha – till ett rimligt pris. Vi kan tack vare ett stort lager, ett samarbete med olika leverantörer samt egen import av stenar erbjuda låga priser. Utan att det går ut över kvaliteten på stenarna. 

En viktig del av vår verksamhet är miljötänket. Därför är grundbulten i vår verksamhet att återanvända gravstenar, det vill säga att förnya gamla, uppdatera och komplettera text samt att  säkra gravstenar. Att återanvända en gammal gravsten bidrar till en bättre miljö på många sätt, det går åt betydligt mer energi att tillverka en ny sten eller att importera en. 

Vi ser fram emot att höra från dig redan idag. Välkommen till specialisten på gravstenar i Stockholm.

Hör av dig om du vill veta mer om gravstenar