Muslimsk gravsten

Muslimsk gravsten – vi hjälper dig i en svår stund

Välkommen till en ledande leverantör av muslimska gravstenar. Vi kan erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa gravstenar vilket ger dig goda förutsättningar att hitta en sten som känns helt rätt.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en vacker och smakfull gravsten med tydliga islamiska motiv.


muslimsk gravsten

Nytillverkning och återanvändning

Trygghet, bra priser och miljötänk är ledorden i vårt arbete. Vi är inriktade på nytillverkning av gravstenar, förnyelse av gamla gravstenar, försäljning av begagnade gravstenar samt att komplettera texten på redan befintliga stenar. Vi arbetar dessutom med att säkra gravvårdar och stenar från att falla.

Vi kombinerar hantverksskicklighet och kreativitet med lång erfarenhet och service. Våra medarbetare kommer att möta dig med största respekt och omtanke – vi vet att det är mycket känslor i omlopp när det handlar om begravningar.

Vi har erfarna experter på muslimska gravstenar

Att beställa en muslimsk gravsten hos är enkelt och smidigt och våra experter kommer att hjälpa att nå dina önskemål. Vi har anställda med flera olika bakgrunder och är väl medvetna om de kulturskillnader som finns inom olika religioner – och olika inriktningar av islam. Vi kan på bästa sätt hjälpa er att hitta rätt muslimsk gravsten.

Vi har en rad varianter att välja bland när det handlar om gravstenar och vi hjälper dig att hitta en variant som passar just dig. Har du ett eget förslag på hur gravstenen ska se ut så kan vi också hjälpa dig – vi är flexibla och kan producera gravstenar i önskad form och färg

Ta dig den tid du behöver

Att välja gravsten är inte det första en muslimsk familj tänker på efter ett dödsfall. Enligt muslimsk tradition ska begravningen ske så snart som möjligt och direkt efter ett dödsfall är det mycket sorg och en hel del praktiska saker som ska ordnas. När allt har lugnat sig igen finns vi till hands och kan utforma en personlig och passande gravsten.

En muslimsk grav ska i det första skedet markeras med en enkel gravmarkör som visar vad huvudet och fotändan finns. Gravstenar är idag vanligt även inom muslimska begravningar och har i de flesta fall en halvmåne och en stjärna som symbol. Viktigt att veta är också att en muslimsk grav inte ska beträdas och får heller inte återanvändas.

Muslimsk gravsten – vi hjälper dig med valen

När du väljer vilken gravsten du önskar hjälper vi dig att göra dessa val:

  • Modell – stående eller liggande, raka sidor eller rundade former.
  • Färg – det finns ett antal färger som du kan få på samtliga modeller och ett flertal olika nyanser.
  • Tillval – sockel eller ram till stenen, text, bilder, symboler och andra motiv.

Välkommen att beställa din muslimska gravsten hos oss.

Ett brett utbud av muslimska gravstenar