Gravstenar Stockholm

Stort utbud av stenar i vackra färger och modeller

Om oss

gravyr

Ett familjeägt företag med kunden i fokus

Vi är ett familjeägt företag med vår bas i Stockholm. Vårt mål är att alltid sätta kunden i första rummet. Vi vet att den gången du besöker oss förmodligen kan vara den första kontakt du har med gravstenar och vi vill hjälpa dig att hitta exakt den sten du vill ha – till ett rimligt pris. Vi kan tack vare ett stort lager, ett samarbete med olika leverantörer samt egen import av stenar erbjuda låga priser. Utan att det går ut över kvaliteten på stenarna. Vi importerar stenar från bland annat Kina, Kanada, Finland, Indien, Norge och Argentina. Naturligtvis så har vi även svenska stenar i vårt sortiment.

Vi är ett mer personligt företag inom gravvård och vi ser alltid till våra kunders önskemål. Vi har stor erfarenhet och en bred kompetens; något som gör att vi kan hitta lösningar även för dig som önskar en gravsten av det lite mer unika slaget. Hos oss sker allt i originalhantverk och vi samarbetar med exempelvis konstnärer, bronsgjuterier och bladmetallsleverantörer – allt för att vi på bästa sätt ska kunna möta våra kunders önskemål.

Att vi litar på vårt eget hantverk tycker vi bevisas av att vi alltid erbjuder 15-års garanti mot sprickbildning på våra stenar. Inom Stockholm så ingår alltid frakt och leverans i priset. Ansökan med ritning till Kyrkoförvaltningen, originalarbete för inskription och dekorer samt korrektur via mail till dig som kund inkluderas även det i priset.

Vi kan tack vare vårt stora lager alltid erbjuda snabb leverans. Vi har en utställning som du mer än gärna får besöka för tips, inspiration och idéer – i den finns över hundra olika stenar samlade.

Vi ser fram emot att höra från dig redan idag. Välkommen till specialisten på gravstenar i Stockholm.

Vi erbjuder även skötsel av gravstenar, nyinskriptioner och en rad andra tjänster.